smörblomman

2013-01-31
20:46:23

dagarna går snabbt nu...
känns som att jag knappt hinner vakna innan det är kväll igen... idag har jag pluggat mest hela dagen och sen har jag varit på tjejjouren. Efter jouren drog jag mitt arsle till iksu och simmade en kilometer, det trodde jag aldrig skulle gå för träningsvärken var sinnessjuk första längderna... Imorgon ska jag testa yoga för första gången och jag är lite nervig för jag hatar när jag är dålig;) hoho men jag har hört att yoga inte är en tävling :p jajja vi får se!:)

Ha en fin torsdag!

2013-01-21
11:44:49

Blivit med baddräkt!
I fredags var jag hanna och stina och snabbshoppade lite på intersport och på reastället hittade jag mig en adidasbaddräkt som jag tror jag ska inviga i eftermiddag på IKSU!:) Jag har hört rykten om att det även finns bubbelpool... känns som att det får bli litte bubblande efter en eller två kilometrar i kaklet!;)

Peace!

2013-01-21
11:35:11

Termin 4 av 6 startar idag!
Tjohoo då var man halvvägs, tre terminer klar tills jag är leg. sjuksköterska! Detta är ju helt sjukt men snacka om att jag längtar!:) Denna termin tror jag att det blir cirkus fyra veckor med praktik, en kommer vara på sjukhus och den andra inom kommunen! Känns riktigt spännande med kommun-praktiken för det känns så himla nytt nytt nytt!!
Jag är jättetaggad och kursen vi började med idag heter Ledarskap i Vården, handlar mkt. om genus och medvetenhet!:) Grejer som jag gillar helt enkelt!
 
Vad har jag gett mig in på?;)

2013-01-21
11:31:19

Igår fyllde världens bästa mamma år!!:)
 
Love Love Love <3 Tror jag åker hem till byn och grattar min kära mor till helgen!!:)