smörblomman

2012-05-31
20:10:39

Snart så...
..nu är det två timmar till avresa från Älvsbyn!
Jag ska diska undan lite, få ner grejer i resväskan, gå ut med soporna och förhoppningsvis hinna se ett avsnitt av criminal minds... men i får se hur det blir med den saken!:)


Jag vill ha det så varmt i ryssland att jag får dra på jeansshortsen åtminstone en dag... jag har dom med mig!

2012-05-31
15:55:12

Nu börjar då packandet närma sig sitt slut!
Skönt att det bara är till på söndag vi ska vara borta, då behövs det inte så mkt kläder eller tanke bakom packandet, kastar bara ner det som får plats i väskan:p svårast är att bestämma vilka kläder jag ska åka i, det ska ju vara skönt men ändå inte hur fult som helst utifall vi kommer fram sent och man måste skynda sig till konferensen!:) Nä nu ska jag he mig i duschen så jag sen kan packa ner det sista!

peace out!

2012-05-31
15:02:53

Jag börjar på allvar bli nervös...
Apatity! Det är där jag skall spendera helgen med ett gäng andra kvinnojourare från bl.a. sverige, norge, finland och island. Nu är det så att Åsa som är en väldigt ond människa fick mig att googla Hotel Ametist i Apatity där vi alltså skall bo. Det är därför jag nu sitter med paniken i kroppen och sliter mitt hår... jag kommar aldrig lägga mig i den sängen! Min plan är antingen att vara ute och dansa hela natten eller så att be om att få sova i bussen...

Detta är några bilder från hotellet, jag hoppas på att dom har renoverat på senaste tiden och inte hunnit ta nya bilder:




Фотография гостиницы Аметист

Jag har en känsla av att detta kommer bli fantastiskt!

2012-05-30
20:49:56

Dagen har gått i kinnojourens tecken!
Tog en riktig sovmorgon imorse, klev inte upp förens halv tio och då tog jag det bara lugnt, åt frukost och lallade på... klockan elva var det dags att befinna sig till Folkhögskolan där Jag och Ida skulle informera lite om tjejjouren efter att Anki gått igenom Kvinnojouren och normaliseringsprocessen:) Det var ett trevligt pass med engagerade studenter! Vi hoppas på att snart få komma tillbaka och hålla info för någon mer klass!:) Sen fick vi ju också en present!!! Folkhögskolans receptbok, och jag som älskar deras kyckling!!:D ingen var lyckligare än mig, jag älskar presenter!

Nu på kvällen har vi haft träff med jouren och det blev mycket Rysslandssnack, IMORGON åker vi ju... borde packa och köpa matsäck imorrn! tror det kommer bli en grym helg med mycket skratt och galenskaper!:D gräjt!

Peace out!

2012-05-29
16:53:22

Väntar på Frida och Liam!
Snart bär det av på fotbollsmatch, Älvsbyn ska möta Norrsken!:)
Jag ska vara barnflicka och hålla reda på Liam medans hans mor får sparka lite boll, jäklar vad vi ska hejja på Frida!:) och så ska vi hejja på Sofias lillasyster Anna! Jag tror Anna gör tio mål och så tror jag Frida ser till så ingen tar sig förbi backlinjen! GRÄJT! :)
Åh vad jag älskar fotboll och barn, bra kväll blir det med säkerhet!!
//Emma

2012-05-29
11:59:01

Gör er beredd på tårar och skänk en slant eller två till barncancerfonden!

2012-05-29
11:49:49

Every morning I would see her getting off the bus...
Jahaja ännu en tisdag i denna underbara by vid namn Älvsbyn... morgonen har spenderats framför en dator med lärare och klasskamrater;) Vi var grymt bra allihopa och det var måånga bra vfu-arbeten att diskutera. Däremot kan jag erkänna att jag kanske inte läst alla arbeten från pärm till pärm, men det beror på att dröken Emma som aldrig blir stressad ändå känner att det kan vara dags att börja med lite tentaplugg...

Jag måste städa min lägenhet idag, är så jäkla tråkigt att komma hem när man varit bortrest om det ser ut som ett bombnedslag... jag skulle även behöva förbi Röda Korset typ imorgon för att lämna av lite kläder som jag inte använder.

Godaste och enklaste lunchen har jag här ett tips på: Grilla dig en grillkorv eller stek den eller nått:p Den ska du sedan lägga på två ostskivor som ligger på en lingongrova!! Detta är mumsigt vill jag lova...

I Ryssland ska jag och Ida fota som galningar har jag bestämt NU! jag är grymt dålig på att komma ihåg att ta kort, men nu jäklar!:) Är så himla kul att kika på efter ett år eller två när man börjat bli gammal och grå..

Ha det fint!

best regards,
emma

2012-05-28
19:46:23

Grillkorv, falukorv, prickigkorv...
Jag tycker korv är gott, just nu har jag stekt mig en grillkorv som får ätas i lingongrova-bröd, för korvbröd är bara för fint folk!:p  hahaha
Jag har varit ut på en skön prommenad med Ida, vi har nog hunnit lösa livets alla frågor;) undrans hur många världproblem vi hinner lösa under bussresan till och från Ryssland;)? hahaha

2012-05-28
15:47:04

Seminarium och sedan möte...
...Det är vad dagen har bestått av såhär långt. Kring femsnåret ska jag och Ida bege oss ut på en prommis, det blir ett bra avbrott i pluggandet! Innan dess ska jag äta middag, gott gott!


2012-05-28
09:01:09

hur ska detta sluta...
Antingen kommer jag vara vig som en cirkusgymnast eller så kommer jag få nackspärr och helt sne rygg, att smörja in tatton som sitter bak på skulderbladet/ryggen är inte det lättaste... men men "ska man vara fin så får man lida pin"!;)

Igår svimmade jag för första gången i mitt liv, då kan man kryssa av det på "To Do""-listan... Inte när jag tatuerade mig men på kvällen hemma hos mamma och pappa. Tror jag hade ätit för dåligt under dagen, sovit mycket lite mycket sol och så en ny tatuering på det;) tur mamma höll på att tvätta av min tauering så att hon fångade mig, slapp jag falla så hård!:)
Det bästa är att just när jag håller på att kvickna till påväg mot marken så skriker jag "MEN VAD HÅLLER DU PÅ MED!???" jag hann som snabbdrömma att det var nån som knuffade mig från nått högt så att jag föll...

Jajja idag mår jag bra, men känner mig ganska slut i kroppen och huvudet... Jag sa ifrån mig jobbet ikväll för även om jag inte blir stressad så känner jag att jag har alldeles för lite tid för skolan just nu!.. så dags att plugga:) Seminarium 12.30 idag!:/

peace out!

2012-05-27
15:42:50

Tattoo.
Idag har jag tatuerat mig, grymt nöjd! Fyra fjärilar på skuldran typ... jag gillare!
Det gör ganska ont att tatuera sig, sjukt konstigt att man betalar för att få ont. Men ska man vara fin så får man lida pin! Ida höll mig sällskap, trevligt! Fast jag var inte så social... tärd efter gårdagen!..

Snart ska jag och mamma åka till Alvik för att se Klara spela fotboll, hoppas på tjugotre mål!

Nu måste jag klä på mig nått, JOBBIGT!

best regards,
Emma Grahn

2012-05-26
15:38:05

taggad till tänderna;)

...bokstavligt talat!

2012-05-26
13:49:19

finvädret!
Har just varit upp en sväng på byn för att hitta en morsdagspresent, lite läskeblask, resorb och ett bar kortkorta leggings!:) Hittade alltihop även om det inte riiiktigt var sånna leggings jag ville ha men det duger, dessa var med spets längst ner i benen och jag vill ha utan!:p Träffade Johanna på konsum som sa att de fanns på gina, very good ska bara tvinga klara att köpa åt mig nu när hon är i staan!:)

Tror kvällen kommer blir riktigt bra och förhoppningsvis inte allt försent eftersom det händer spännande grejer imorgon på förmiddagen och på eftermiddagen spelar Alvik!:) Hejja KLARA!


2012-05-26
12:37:38

Ja må hon leva...
Idag fyller den här bönan hela 21 år! Så ikväll blir det kalas:) GRATTIS SOFIA!!!

2012-05-24
11:47:32

Snart kommer mamma hit!
Då ska vi åka till Petberg och äta lunch, efter det skulle jag tro att man blir satt i arbete!:p Men det blir fint de!
Har just haft seminarium om filmerna som vi har spelat in på skolan... jag hade verkligen inte analyserat alla filmer och det kändes, men jag förstår inte varför vi ska ha så mkt smågrejer nu på slutet!? kan man inte bara få göra sina tentor och lämna in de examinerande uppgifterna... jajja nu ska jag ut i solen och vänta på mamma:)

2012-05-23
17:31:43

äggsmörgås och fetaoströresmörgås!
Inte dåligt alls... nu börjar jag känna stressen! Ska vara på jouren om en haltimma och innan dess ska tvätten gått klart i torkskåpet och så ska jag eventuellt göra något åt det röda trasslet på mitt huvud!

mycche gott!

2012-05-23
16:39:23

mat.
Varför ska det vara så himla jobbigt att laga sig nån mat? Någon dag ska jag ställa mig och fylla hela frysen med matlådor så jag slipper laga mat varje dag...
Igår åt frida lunch med mig, då är det kul att laga mat!
Jag funderar på vad det ska bli till middag... jag har ett ägg, en biff och så sallad, det lät tråkigt men men det är ju mat iallafall!:) jag skulle hellre äta tio bitar av Fridas chokladmousse-tårta, men det äre slut med!


Ett tips om det är någon mer som försöker hålla sig från socker: Googla inte på choklaadmoussetårta för att lägga upp en bild på din blogg! Inte bra..

2012-05-23
14:59:29

Skönt!
Nu är VFU-uppgiften inlämnad och mitt bidrag till grupparbetet är skickat till Elin:p! Nu måste jag bara sätta mig och se på alla filmerna som klassen spelat in... för det har vi visst seminarium i imorgon! Men nu tror jag att jag ska ta och sortera lite tvätt och så springa ner och kolla om det finns någon ledig tättid!:p

peace out!

2012-05-23
12:48:35

Trött tjej.
Ojoj var upp och simmade med Ida imorse före fan! 06.30 var vi i bassängen;) Vi simmade en timme och efter det blev det bastu och sedan hem för att börja plugga! Jag frös som bara den, så jag gjorde misstaget och kröp ner under täcket för att se på några föreläsningar om dokumentation. Mitt i den andra föreläsningen så somnade jag och sov tills mamma kom och knackade på klockan elva:p haha herregud!
Nu har jag lite uppgifter att hinna skriva, för jag tog på mig jobb på fredag 7.30-15!:) var längesen man jobbade här i byn:) ska bli skoj..
Fy ad mycket tråkiga grejer jag ska göra idag, måste tvätta och diska med... men det får bli om en timme eller två:p jag är trött.

med vänliga hälsningar
ms. tröttfis!

2012-05-22
20:18:04

Mysdag!
Idag på dan har jag varit med Liam och Frida och busat, så har jag varit och kikat in hos sofia när hon tatuerade sig IGEN! Just nu har jag en sovande Liam i sängen, Frida jobbar kväll och vad passar bättre än att jag får mysa med Liam!? INGET!:) När jag skulle söva lilleman så somnade jag med en stund... närmare bestämt en timma!:p skönt..
Nu ska jag fixa referenslistan och framsidan till min VFU-rapport så att jag kan lämna in den!!

Just precis såhär snygga är vi när vi chillar framför Händige Manny!:p

2012-05-21
16:39:07

Jag kan laga mat när jag vill!

Hemgjord hamburgare med lök och tomater i ugn!:) Mums...

2012-05-21
10:46:02

Systra mi!

2012-05-21
10:42:15

aj oj aj
Behöver jag säga att träningsvärken är helt sanslös, inte från denna jord! Jag fick rulla ur sängen för jag kunde inte sätta mig:p hahaha idag ska det nog få bli lite crosstrainer, ingen styrka idag inte!
Jag har haft möte med min basgrupp nu på morgonen, hade tur och fick ett sms av Linda en kvart innan vårat möte började!:) Styrelsemöte ikväll ska bli riktigt trevligt att träffa alla för det var ett tag sen!:)

Nu ska jag bannemig skriva klart min VFU-rapport och sen promma till gymmet och efter det borde klockan vara ungefär styrelsemöte...


Skulle vara kul med liseberg, typ imorgon:p nån jävla gång ska jag ta mig upp på dalahästen!!!
meen varför har man en dalahäst i Göteborg?? det är frågan...

2012-05-21
00:33:43

Sofia.
Tur att vi kan testa på att inte alltid planera saker och ting! Ikväll blev det filmmys med Sofia och Nemo, 50/50 hette filmen, grymt bra!:) En kille som får cancer, ett ryggrads-sarkom(jag var på avdelningen med Lymfom och sarkom)! bästa filmen jag sett på länge!

Helt underbart att träffa Liam och Frida, har verkligen saknat lillskiten! Jag skulle inte klara av att flytta härifrån nu och missa att se när han blir större!:) Näpp Liam skulle få flytta med mig:p

Träningen med mamma och Stina var hemsk, jag kommer ha en fruktansvärd träningsvärk imorgon! Det jag vill komma till är iallafall att jag är starkare än Stina i armarna! moahahaha

Styrelsemöte imorgon med Kvinnojouren, jag måste kolla igenom ansökan till socialstyrelsen en gång till imorgon!:) Det blir nog bra...

Peace out!

//Emma

2012-05-20
14:48:12

Herregud tänk att om två år så är jag inne på slutspurten för att bli sjuksköterska!
Mycket skall hinna hända på två år, men det är helt fantastiskt att man känner sig närmare och närmare legitimationen för varje kurs som man klarar av!:) Hoppas vi får veta hur det gick på läkemedelsberäkningen till veckan så man vet om man är helt ledig från skola i sommar!:) Jag har kommit på att från det att jag skriver sista tentan tills det är dags att börja jobba så har jag två veckor ledigt, då är jag grymt sugen på att ta en sista minuten med Cornelia och Sofia!:) Vi skulle mest troligt vara ett riktigt dream team på playan!;D

Jag sitter ovh drömmer om var jag ska jobba när jag blir stor... Australien, Usa, Afrika och Norge känns lockande!;D Sverige... ge oss sjuksyrror högre lön!

2012-05-20
12:24:21

Klockan elva!
Jag sov stenhårt hela natten och sov ända fram tills klockan var elva, kan inte komma ihåg sist jag sov såhär länge! Men skönt var det och utvilad är jag:) Idag blir det mest plugg fram till tre när jag ska och träna med Stina och mamma. Efter det blir det att hoppa i duschen och göra sig iordning för ikväll är det tupperware-party hos Frida med en massa go'fika och en go'unge! Nä nu äre väll bäst att ta sig en brunch:)

2012-05-19
17:52:24

Kebnekaise!
Jag fick för mig att det skulle vara häftigt att bestiga Kebnekaise och vem kan vara bättre att ha med sig än friluftsmänniskan IDA!:) Nu gäller det bara att vi ska hitta en helg när båda är lediga i sommar och så planera en massa så vi inte går vilse!:)

Nu är det hårdträning som gäller fram tills det är dags för vandrandet, för ju lättare man är desto lättare måste det ju vara att ta sig upp för det där berget som sägs vara Sveriges högsta;) hahaha och en hel hop med muskler skulle nog också vara bra att ha.

File:Duolbagorni.jpg


2012-05-19
15:29:38

Livet är allt bra fint!
Det blev lite galej igår med Sofia, det var riktigt skoj att umgås med min sköna böna och lite annat folk:) Jag har just slängt ihop världens godaste spaghetti carbonara men hur kul är det att äta själv!? inte värst. Jag saknar litegranna att vara sambo med Hanna! Jajja Ryssland-Finland fick vara mitt middagssällskap:) Det går mycket bra för Ryssland, jag längtar massor tills det är dags för våran Rysslandsresa. Den 31/5 kl. 23.00 hoppar vi på bussen i Luleå som ska ta oss genom Finland och fram till Apatity i norra Ryssland. Ska bli grymt kul att prata engelska en hel helg, för det är nått jag verkligen saknar från USA-livet. Det verkar även vara riktigt intressanta workshops, bra föreläsare och så är vi ju ett riktigt järngäng som åker från Älvsbyn!!!

Idag ska jag låta mig själv vara riktigt lat lat lat för imorgon ska det bli att ta tag i livet. Morgonträning och sedan plugg fram tills det är dags att fara till Frida på tupperware-party! Jag är så grymt sugen på att se deras nya hus och att få busa med lillgrodan...

Helt fantastiskt väder kan jag ju meddela att det är idag, satt ute och åt min frukost imorse och det var riktigt varmt när det inte blåste:)

Haha nu blev det 6-1 till Ryssland;) tror inte att Finland kan vända det här nu...

Itse peli oli tasaista vääntöä molemmissa päissä.

2012-05-18
20:32:56

Äggsmörgåsar!
Nu håller jag på att koka ägg för jag kom på att jag inte har ätit någon middag, så det får bli nån äggsmörgås och tjugo koppar te. Ägg är gott!


När jag var liten så ägde jag en höna som hette Flinta, fy vad roligt det var med hönorna när Mattias släppte dom lösa och jag och Jonas fick springa och samla in dom! haha vilket liv man kan leva i Petbergsliden;)

2012-05-18
19:13:48

jaha back to det nyttiga livet...
ska försöka mig på ett sockerfritt recept på chookladmousse!:p det får bära eller brista...
Imorgon blir det nog partaj med Lotta och Sofia:) Härligt!
och på söndag blir det tupperwareparty hos Frida och jag hoppas på mys med Liam!!:p
jag är trött och slö, det är fint väder men jag orkar inte gå ut!

2012-05-17
22:55:17

Jaha.
Dagen hade inte kunna börja sämre, försenat tåg och inga ersättningsbussar! Jag och Hanna tog istället Kustbussen upp till Piteå, och på denna buss jobbar världens otrevligaste man som inte låter mig och Hanna äta våran matsäck! utan tycker vi ska äta det han har att sälja... Jag blir förbannad och vägrar såklart, så är hungrig fram till Piteå där jag och hanna trycker våra medhavda Pizzabitar! Sen kommer vi såsmåningom till Älvsbyn och får åka hem till mamma och pappa och äta grillat... MUMS!:) Serige förlorar i kvartten mot Tjeckien, fy farao.
Men det ska bli helt underbart att sova i MIN säng!:)

Jag var även och kollade på en lägenhet i Umeå idag, den var superfin men enligt killen som bodde där så var entilationen värdelös, elen skitdyr och golvet i badrummet en katastrof!:) Så den lägenheten skall jag inte bo i om jag skulle få för mig att flytta till Umeå!:p Men just nu är det bara helt underbart att vara i lilla lilla Älvsbyn!:)

Kram och go'natt!

2012-05-16
18:16:38

Britta!
Idag blev det en dejt med Britta efter att hon hade slutat jobba, vi hade tänkt fika men i denna heelt underbara sommarvärme så beslutade vi oss för att ta årets första mjukglass och sitta ute och äta den!:) Det smakade mycket bra men jag blev smällmätt! Britta är en skön böna som hittade några riktigt fina plagg att hänga i sin garderob... jag var grymt duktig och höll mig från att shoppa något alls! Jag måste verkligen hem och gå igenom alla mina sommar- och vårkläder! Jag kommer sakna Brittus nu när jag åker hem till Älvsbyn:)
Thanks for today my dear!


2012-05-16
18:00:41

sista dagen:)
Idag har jag haft min sista dag på Team E, cancercentrum. Jag kommer sakna alla handledare och speciellt alla patienter! Idag var jag med den handledare som jag gått mest med, hon lät mig sluta tidigare och jag fick massor med beröm för att jag snappar upp de tekniska grejerna så fort. Jag gillar cancercentrum, trivs grmt bra och skulle absolut kunna jobba inom cancer i framtiden under en period. Men det är klart att jag allra helst skulle vilja jobba med barn på ett eller annat sätt!:)
Jag bjöd som sagt på morotskaka och chokladbollar idag, det var mcket uppskattat, vi fikade tills vi blev hög på socker!;) Jag har haft en bra dag, det känns både skönt och lite tråkigt att åka hem igen!:) Har faktiskt anmält intresse på två olika lägenheter inför hösten utifall jag skulle bli sugen på att testa något nytt!:)

2012-05-15
20:22:34

känner mig som en klubbad säl.
Jag är verkligen helt slut, hur underbar praktiken än har varit så är det skönt att jag gör sista dagen imorgon. Jag har rullat chokladbollar och Hanna+jag har gjort morotskaka att bjuda på imorgon!:) Idag gjorde Sandra sin sista praktikdag och det bjöds på grymt goda kanelbullar och så min favorit, drömrulltårta! <3

Idag hade jag min slutbedömning av VFU:n, jag fick massor med beröm och det känns grymt roligt:) Det finns såklart massor av praktiska sjuksköterskegrejer som jag inte kan men jag har tydligen "ett riktigt bra bemötande och det är kul att jag inte är rädd för att hugga tag där det behövs!"

Jante-lagen kan ju gräva ner sig någonstans, för jag kommer bli en Grymt bra Sjuksköterska!!:) sådetså.


Dom här lapparna är numera inpräntade i ryggraden, jag märker infusioner på löpande band!:p hahaha

Peace out!

2012-05-14
20:21:02

14,5p!

Kan jag ha sån tur att jag faktiskt klarade Farmakologitentan men en halv poäng!?
Vi har fått ut en lista med tentaresultat och jag hittade min lilla lapp där jag skrev upp min tentakod, och om det stämmer med listan så har jag jag klarat tentan... men jag vettefasen!? kan det vara så... KANSKE!
Jag måste haft grymt tur med mina chansningar på kryssfrågorna och påhittade svar på kortsvarsfrågorna...
Nää åh vad jag vill komma hem på torsdag och förhoppningsvis ha både tentan och sommarschemat i brevlådan. Jag går på sommarschemat 26/6 men skulle kanske få börja jobba lite tidigare om det behövdes!:) Ska bli så himla spännande med nytt jobb!


2012-05-13
17:36:16

Palt!
Hanna är och dömer fotboll, jag kokar palt. Jag är verkligen grym på palt, det blev lite kladdigt och jag hade liiite problem med att få igång köttkvarnen för att pressa potatisen:) Nu hoppas jag på att palten blir åtminstone hälften så god som mammas!:) Ojoj vad alla kommer bli avis på min lunchlåda imorgon på VFU:n!!!



2012-05-13
13:50:21

om man skulle ta och skärpa till sig...
Idag är dagen när jag ska ta tag i VFU-uppgifter, utvärderingar, case, ansökan om VFU på annan plats och plugg till tentor... När jag börjar gå igenom allt som ska göras så måste jag nog erkänna att tillochmed jag börjar bli lite stressad!

En mazarin och ett glas med mjölk skall ta mig genom allt detta plugg! sen ska jag ta mig iväg till gymmet även fast jag är grymt otaggad... skulle hellre äta en påse chips och dricka tre liter cola!;D


2012-05-12
16:42:00

Brr...
Jag höll på att frysa ihjäl på Alviks match mot Mariehem på Gammliavallen. Alvik vann med 4-1 och Klara var bäst i världen!:) Däremot var det grymt tråkig fotboll Mariehem fick två utvisningar och ändå försvarade Alvik mest hela tiden, jag hade velat se 10 mål till!
Nu ligger jag och Hanna och ser finalen för damerna i handbollen, jag satsar 100.000kr på att Sävehof blir Svenska mästare. Det lutar mot mycket sport idag måste jag säga för sen är det herrarnas final i handboll och ikväll byter vi till Hockey;)!


2012-05-10
23:04:44

6h25min
Det är så länge jag får sova om jag somnar nu! trött, trött, trött...
Imorgon går jag dag och efter det blir det lite träning och sen ska jag på staaan för då ska jag shoppa med KLARA!:D och fixa ett visumkort eftersom jag inte hittade nån jävla fotoautomat idag på stan, men nu har jag fått insidertips;)
God natt sov sött, dröm om alla småkryp du mött!

2012-05-10
10:25:59

stress...
Woopsido, dom ringde just från Kvinnojouren i Luleå om mitt visumfoto till när vi ska till Ryssland på konferens, tydligen måste jag ta ett nytt kort så nu blev det brottom... ska iväg till IKSU och hinna crossa lite och sen måste jag snabbt in till stan och ta ett kort och efter det ta bussen till sjukhuset för jag börjar kl. 13.00. Nu är det bara att packa ihop sig!


2012-05-09
20:35:46

När det regnar...
...får man se hockey själv med några äggmackor istället för att bege sig till Ersboda och ett riktigt kex! Men men förhoppningsvis får vi in någon mer date innan jag packar mina väskor och tar tåget hem till Älvsbyn, torsdagmorgon nästa vecka. Jag måste erkänna att jag längtar hem till min egna lägenheter, till jobb och plugg, till den galna familjen i Petberg, till Sofia och till världens bästaste lilla LIAM!:D Måste hälsa på sötnosarna som numera blivit Tväråselsbor...


Vilka snygga nördar! <3


Åh min lilla grodunge!;) Frida om du läser detta så vill jag bli inbokad som barnvakt eller fikafrämmande någon dag när jag kommit hem!:D

Peace out!

2012-05-09
14:14:20

Ride your bike Forest, Ride your bike!
Phew! Jag är trött i mina ben, bra. Det blev ingen crosstrainer idag utan det fick bli tre mil på cykeln eftersom alla crosstrainers med TV var upptagna och jag ville se 7th Heaven:D Lovely!
Det får bli spinning imorgon innan VFU:n istället, nu är det dags att ta tag i tränandet igen, har varit alldeles för slö när jag haft finfrämmande! Idag är det en enda vecka kvar av min VFU, herregud vad det har gått snabbt...
Jag har ett ton med tvätt som jag måste ta itu med, även två uppgifter som ska göras nu under praktiken och så är det tenta om ganska precis en månad, kan även vara bra om man hoppar i duschen nån gång!


2012-05-09
10:17:23

LEDIG

Har en helt ledig dag idag, grymt skönt mitt i veckan! Jag ska snart bege mig mot IKSU och crosstraina, sen överväger jag om jag ska våga mig på spinning ikväll...
Men nu måste jag se klart Extreme Home Makeover, jag grinar som bara den.


2012-05-05
16:35:00

REX är inte bara den största kaninrasen i världen...
...det är visst även en nattklubb här i Umeå!
Har en känsla av att det kommer bli fett bra eftersom det är jag, Sofia och Britta som ska rocka dansgolvet!:D

Såhär söta var vi efter att ha blivit bjudna på 3rätters av söta och rara Frida! <3 Den bönan kommer jag
sakna ikväll!

2012-05-04
17:16:08

Nä om man skulle ta sig från sofflocket...
Nu ska jag snart stoppa i mig lite mat och sedan hitta baddräkten för att bege mig mot IKSU för att simma en kilometer eller två!:) och efter det ska jag ta bussen till stan för att hämta upp ingen mindre än SOFIA på tågstation och guida henne tillaka hit till Ålidhem!:) It's gonna be an awesome weekend, även fast huvudanledningen till besöket är tentaskrivning imorgon!;) Farmakologi för hela slanten...


Lite såhär brukar jag se ut när jag simmar, fort går det!;)

2012-05-03
21:56:12

Jag älskar min praktik!
Jag gör min praktik på cancercentrum här i Umeå och efter imorgon har jag kommit halvvägs på praktiken och jag är övertygad om att jag kommer sakna alla handledare och alla patienter massor när sista praktikdagen kommer. Då ska jag bjuda på fika!
Idag har jag varit med en sjuksköterska som är så himla skön, jag får göra massor med grejer själv. Idag har jag delat och blandat mediciner, jag har tagit venprover, gjort rutinkontroller och haft inskrivningssamtal med en patient. Mycket spännande!



Nu blir det Pip-Larssons med Hanna, vi har våra kvällsrutiner;)!

2012-05-02
21:26:42

En kärleksförklaring!
Pip-Larssons måste ju vara det mest underbara som har skapats på denna jord. Dom svär, dom är nytänkande, Dessi blir kär i en knutte och föräldrarna är bara det mysigaste jag har varit med om!!:) Nu väntar jag på att Hanna ska komma hem från sin Rugby-träning(voine voine) så att vi kan se nästa avsnitt av Pip-Larssons!


Imorgon ska jag gå kväll på praktiken, börjar klockan ett, innan det borde jag plugga farmakologi och träna... men jag överväger att fara med Hanna och kolla in någon secondhand-affär och handla på Ica Maxi!:) Men jag ska ta med allt plugg till praktiken för det brukar vara ganska lugnt på kvällarna så jag kanske hinner plugga litegrann!:) och så får proffsen förhöra mig!

Med Vänliga Hälsningar
Emma

2012-05-02
20:52:14

hejsan.
Nu har jag tänkt blogga, men bara ibland!:) För jag gör så jäkla coola grejer mest hela dagarna!;p Jag gör praktik på Cancercentrum i Umeå, och har varit med på en operation, blivit bättre på att ta venprover och jag lär mig massor om vad sjuksköterskejobbet egentligen innebär!:)

Just nu håller jag på att bryta ihop, har inte alls pluggat så mycket som jag borde inför tentan på lördag! Säger det igen "skjut mig", jag orkar inte plugga... jag vill ta venprover och prata med patienter!

Det känns grymt bra att Sofia har lovat att läsa min blogg forever and ever, så jag kommer aldrig ha noll läsare!:D

Med vänliga hälsningar,
Emma Grahn