smörblomman

2012-08-31
17:04:21

regn+fotboll...
Herregud så det regnar I lule, hoppas det slutar lagom till matchen ;-)

2012-08-30
22:12:05

imorgon gör jag sista dagen i hemtjänsten på länge...
Har jobbat kväll, kom hem för en halvtimma sen. Nu väntar jag på att färgen jag har i håret ska bli klar så jag kan skölja ur det. Sen se ett litet avsnitt criminals innan jag måste sova för imorgon är det jobbelijobb 7.30-16.00!

ha det fint och ha lite överseende med att bloggen ser ut som den gör;) det löser sig så småningom!!:)

Puss och kram -cykelram!!

2012-08-30
13:44:32

Bloggdesign -under arbete!

2012-08-30
13:31:57

Nu är det mesta gjort!
Nu känner jag mig grymt taggad inför Umeå, idag har jag sagt upp mitt elavtal och pratat med världens trevligaste tjej på vattenfall!:)

Jag har pratat med min hyresvärd så jag har besiktning av lägenheten den 14/9 och slipper betala dubbla hyror eftersom Alice ska flytta in i min lägga!:) GRÄJT!!

Nu är det bara kvar att flytta alla mina saker och städa så inni helskotta...

Längtar tills jag får kalla mig Umebo!:) Hanna och jag kommer säkert bli galna på varandra men jag tror det här blir toppen!!!:)

Peace!

//Emma

2012-08-29
21:49:56

nu börjar man gå på reservkrafterna!
Jag är så grymt imponerad av ex. Linda som kliver upp lika tidigt som jag gjorde idag varje morgon då hon jobbar i pite på lassa!:) Jag ska aldrig skaffa ett jobb då jag måste kliva upp före sex... jag vill inte bli pendlare. Jag är för vek, alldeles för trött;)

Hahaha jag har varit till petberg en stund och hälsat på, det var riktigt mysigt. Jag har övervakat stinas packning, hon ska ju flytta till Stockholm på LÖRDAG!!!:O shittes pommesfrittes...

Nä nu blir det ett avsnitt criminals och sen blir det sängen!!:) eller jag ska se criminals när jag ligger i sängen så... jajja NATTI NATTI!!:)

2012-08-29
17:05:46

HAHAHA
Jag älskar den här bilden! skulle ta en bild för att se om jag skulle vara tvungen fixa håret innan jag far på jouren... orkade såklart inte gå till någon spegel!;) MEN då kommer en spindel ner längst väggen från taket!!! Därav denna oändligt vackra bild!:)

2012-08-29
16:46:08

C-uppsats

Jag sitter och funderar på det här med att skriva sin C-uppsats, jag tror nästan att jag vet vad jag vill skriva om. Känns bra eftersom jag har två år på mig innan den ska vara klar, men jag vill ju börja typ nu! Det som är är väll att det jag skriver nu kan var oaktuellt om två år… så jag ska vänta och fundera och göra en projektplan och sen så ska jag börja!:)

Längtar som fan tills skolan börjar om samtidigt som det kommer bli grymt tufft i år tror jag!:)

 


2012-08-29
16:40:07

Hemma från jobbet och vänder;)
Gick superbra på jobbet idag!:) Så jäkla trevliga människor som jobbar där... like it!:)

Ska snart dra iväg på jouren och hänga med lite fler sköna brudar!:)
imorgon har jag sovmorgon, lövely!! jobbar kväll...

//Emma

2012-08-28
22:33:06

ska bli skönt med förändring...
Jag känner verkligen att den här Umeåflytten var på tiden, jag behöver den. Tror det är bra med lite ombyte av människor man omger sig med. Ibland blir jag bara sjukt less på att folk är så inne i sin egen bubbla att de inte bryr sig om vad som kan vara viktigt för andra människor. Kom bara att tänka på det och nu när jag likaså är inne i världens flyt när det gäller bloggandet så kunde jag plita ner dom här orden så jag får lite ro i kroppen och kan sussa... Såå mina vänner, var snälla med varandra och tänk lite ibland!:)
 

2012-08-28
21:49:05

ny bloggdesign!
Tror jag ska sätta mig imorgon om jag har tid och knåpa lite med en ny design, skulle vara mysigt med nått lite höstigt!:)
Det är himla kul att knåpa på med designer men jag som är utan tålamod måste ju ta paus var tionde minut för att inte bli galen;)
Jajja sov gott!:)
Nu blir det till att försöka sova för väckaren ringer 5.30 och då bär det iväg på morgonsim före jobbet med Ida!! var hundra år sen vi simmade eftersom bassängen har varit stängd, men nu jävlar ska här plaskas!!;)

2012-08-28
21:38:09

Holy smokes!
Det var en toppenbra föreläsning av Carina Diaz, det var mycket intressant som man fick ta med sig i tankarna för fortsatta reflektioner... jag är så grymt intresserad av det här med kulturkrockar och hur dåliga vi svenskar är på att hjälpa människor från andra kulturer att integreras in vårt svenska samhälle som vi faktiskt äger tillsammans. ALLA svenska medborgare, alla som bor inom Sveriges gränser!

Alla som någon gång har bott en längre period i ett land vet hur svårt det är att komma in i samhället och hur viktigt man helt plötsligt tycker det är att omge sig med andra svenskar...

Hursomhaver så tycker jag att det är fruktansvärd sorgligt att flickor som är under 18 år skall bli bortgifta, att unga kvinnor blir misshandlade om de är kär i "fel person" och att det finns en sådan enorm rädsla och skam som skulle kunna bryta ner även en människa gjord av sten.

Kom igen nu gott folk och engagera er!

Här är lite tips på vad ni kan hitta på för ett bättre samhälle:
-engagera dig i en kvinnojour/tjejjour.
-engagera dig inom olika vänskapsföreningar/föreningar som arbetar för integration i samhället.
-skaffa dig en vän som kommer från ett annat land, ta med din nya vän på stan, bjud hem på fika, diskutera livet, förklara hur det svenska samhället fungerar osv.
-Skänk lite pengar till en kvinnojour eller annan organisation som jobbar aktivt för att hjälpa kvinnor och barn som utsätts för hedersvåld.

Peace!

//Emma Grahn

2012-08-28
18:22:08

Hederskultur och hedersvåld...
det är vad jag ska cykla iväg och lyssna på på folkhögskolan här i älvsbyn!:)
 
Carina Diaz som jobbar i luleå på deras kvinnojour kommer att hålla i föreläsningen, och hon är helt fabulös!! Snygg är hon också så här kommer en bild på norrbottens pärla;)
Grymt taggar och ser fram emot att bli arg, ledsen, irriterad och engagerad!!:)
 
peace out and be nice to eachother;)
 
//Emma

2012-08-26
21:47:57

sitter och fiser hos sofia och nemo..
Jag och fia+nemo har legat och sett criminals medan vi väntat på ida... Nu har hon anlänt och vi ska se projekt X, hoppas på en höjdare!

Peace out!

2012-08-20
21:42:57

Åh så less jag är...
Jag glömde bort att det var måndag och därmed styrelsemöte, jag hade verkligen velat vara med och sitta och dricka te.. men så går det när man är virrig som en höna!

jajja imorgon ska jag hänga med Sofia Berglund till staan, trevligt eftersom vi inte har setts på hundra år;)

oh well har hängt i petberg idag och så har jag shoppat lite med hanna i luleyo, trevligt! Jag ska sussa i petis inatt! Myysigt:)

2012-08-15
13:36:44

Snart bär det upp på bojn!
Jag och Ida ska ta en snabb shoppingtur och sedan koka ihop en lasagne:) Fröken Andersson kommer förbi på middagen och sen bär det iväg på jouren för mig och Ida och för Lotta tror jag det blir fotboll!:) En bra dag som startade med somorgon för mig!:) Gårdagen gjorde mig heeelt slut!:p hahaha

Peace out!

//Emma

2012-08-15
12:10:01

Spännande tider!:)
Dom ringe nyss från ett privat assistentföretag om en tjänst som just personlig assistent, detta är en tillsvidareanställning på 30-60garanterade timmar i månaden:) Inte illa! Hon som ringde gillade mig och mitt CV det som var mindre bra med mig var att jag var under 25 år, för egentligen sökte dom någon över 25 men hon skulle kolla med kunden och så kanske jag får komma på intervju!:) Skulle ju vara toppen:)!

//Emma

2012-08-13
23:48:36

why should it be so bad to be bad when it's so hard to be anything at all...
Jahapp imorgon bär det av till stockholm över dagen, måste säga att det känns skitlöjligt att flyga ner bara över dagen!:p Men kul ska det bli om jag bara hittar till ROKS kansli;D haha men det ska nog gå fint! Känns som kul när man får vara med och bestämma lite när det gäller utbildningar för tjejjouren och kvinnojourer, jag gillar fasen att få bestämma och fundera och planera!:)

Jag har suttit och sett på Wallander nu i afton och det var avsnittet då Ola Rapace tar livet av sig, gråter som en stucken gris på slutet i den VARJE jävla gång!!!! :( hur, hur, hur kan vuxna människor utnyttja barn? Så jävla hemskt!!! Jag blir så grymt jävla ledsen och arg när jag tänker på att det händer i den riktiga världen och inte bara på film... hur ska jag rädda barnen?.. det blir så jäkla jobbigt att tänka på!

peace out!

2012-08-13
13:34:49

Vi måste våga tro...

2012-08-13
12:54:58

Soran Isamil
Ligger och lyssnar på Sorans sommarprat från sommar i P1!:) så jävla bra!!!

Lyssna på detta:

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=2071&artikel=5128294&play=4069263&playtype=S%C3%A4ndning



2012-08-11
20:37:31

still at work:)

2012-08-09
19:57:55

Bra dag!:)
Har som sagt varit med mamma och Klara till Umeå, det gick väldigt bra för mig på arbetsintervjun!:) Ska introduceras i arbetsgruppen när det passar mig under slutet på september/början på oktober... Känns riktigt bra!:) Jättetrevlig chef och verkar vara en härlig arbetsgrupp!:) så det blir spännande i höst med nytt jobb och ny ort!:) kommer få bra motion av att cykla Ålidhem-Ersboda;D!

Nu när jag kom hem gjorde jag världens godaste kycklinggryta, första gången på hundra år som jag faktiskt lagar mat till mig själv... och det blir nog både en och två matlådor av resterna!:) Goodie!!

this will be my ass;)

2012-08-08
20:12:07

Jag fryser:)
Kan inte Danmark bänka Hansen?? Han gör för mkt. mål!!! och Sverige gör för lite mål.. tagga till nu Sweden...

Idag efter jobbet hälsade jag och Sofia på Liam och FRIDA!!!:) Så himla mysigt och vilket charmtroll, skönt väder var det tillochmed! Vi satt ute i gräset hela tiden!:) Lovely! Liam kommer jag sakna massor när jag flyttar till UMEYO!:p Imorgon är det By the Way Arbetsintervju i Umeå på schemat:D ska även bli intressand att höra vad läkarna säger om Klaras rygg!:)

Ha det fint nu ska jag se klart handbollen och vänta på att fröken Eklund dyker upp!:)

med vänliga hälsningar,
Emma Grahn.

2012-08-07
12:19:35

Jobbafton:)
Ikväll är det jobb som gäller, jag har ju varit ledig i två hela dagar så nu är det verkligen dags för jobb igen!!:) Börjar kl. 16 så ska pallra mig till gymmet innan dess;) sov till tio idag och har sen dess bara ätit frukost och legat och kikat på os i sängen;) hehehe ibland behöver man lata dagar!!:)

trött, tröttare, Emma...

2012-08-06
18:33:10

ojoj
Somnade i soffan hemma hos mamma och pappa när vår svenska kille tog medalj i nå segling, bra jobbat! men jag var visst trött...

Jag börjar gruva mig för allt packande och städande inför min flytt till Umeå, jag gillar varken att packa eller städa! Igår tog jag iallafall itu med ugnen som behövde få sig en omgång så den bara behöver torkas ut en sväng innan det är dags att bege sig om jag inte gör någon katastrofal miss i matlagningsägen;) hehe

På torsdag ska jag på arbetsintervju nere i Umeå samtidigt som Klara ska ner och röntga ryggen sin... Hoppas det går bra för både mig och Klara;)! Jobbet är iallafall, ett extrajobb som personlig assistent!:) Hoppas hoppas dom gillar mig!!:)

Nä nu ska jag äta lite K-special och vänta på Klara som ska komma och duscha hos mig:) sen ska jag nog hänga gäng med Ida!:)

med vänliga hälsningar
Emma Grahn


Såhär brun vill jag vara...

2012-08-05
14:52:07

Vi har ett OS-guld och jag monterar ner hyllor och fångar dammråttor...
Jag ska som sagt flytta till Umeå den 16e september, and I can't wait! Idag känns det galet kul att det faktiskt ska bli en flytt!:) Igår var det lite sorgligt att det skulle bli en flytt, för det kändes lite som sista natten med gänget! Även om det är mer än en månad till flytt så tror jag att det var våran sista partynatt tillsammans!:p

OS-guld i segling, inte dåligt alls!!:)

kram emma