smörblomman

2012-06-28
19:41:00

Fotbollshelg blir till jobbhelg!

I helgen är det piteå summergames, jag hinner se Klara spela en match imorgon innan jag skyndar tillbaka till byn för att börja jobbhelgen med en kväll!:)

Just nu sitter jag i Petberg och ser Piteå-Umeå på tv:n med mammsen, June slog just en hörna som umeå gjorde självmål på!;) Vi leder med 2-0!!:D awesome! Åhnej... 2-1 :(

Ha de fint!

//Emma


2012-06-28
00:06:43

Viva España!
Har varit och kikat på fotbollen hos Sofia dit även fröken Eklund tog sig och dammade av fotbollsintresset!;) Det är lite klass på Ida, hon åkte nämligen taxi till dörren... rik som ett troll;) hoho
Jag hostar och snorar som en gris! väntar på att mina pamol ska kicka in (paracetamol=maxeffekt inom en till två timmar). Sen ska jag ta en slurk hostmedicin, har någon receptfri kvar från förra seklet... imorgon ska jag ringa vårdcentralen och kolla om man kan få sig nått recept på lite hostmedicin, är som kul när man får sova!:) Snacka om att jag tycker synd om mig själv när jag är förkyld!;)

Imorgon är jag helt ledig eftersom jag ska jobba helg!:) så imorrn blir det sovmorgon och extrema mängder te och kanske lite ny hostmedicin!:D måste äveeen ringa och boka en klipptid imorrn, jag hade för mig att jag hade bokat en klipptid för nästa vecka för jag hade skrivit upp "klipp" i kalendern för hundra år sen meen nu kom jag på att det var en kommihåg när jag hade bokat klipptid åt en tant i hemtjänsten!:p ojojoj

nu hostmed. sen sängen!:D

skööönt!:D

2012-06-26
21:55:04

Här har ni sveriges sämsta bloggerska!:p
Idag har jag jobbelijobbat kväll och jag kan bara säga att jag fortfarande älskar mitt jobb!:) Helt undarbara barn och grymt skön personal:)
Imorgon jobbar jag dag 6.45-16.30!:) ska lägga mig och se lite gilmore girls nu!

Jag är förkyld igen, eller det är nog samma förkylning som inte vill släppa riktigt ännu... den ska botas med en morgonprommis med Ida imorgonbitti 5.30! Avfärd från korsningen där Marias Godisbutik låg förr i tiden!;) så alla morgonpigga kan komma och göra oss sällskap!:p

Best Regards
Emma Grahn;)

2012-06-22
11:29:02

Att det är midsommarafton har nog inte undgått någon!:)
JAg jobbar till klockan tre idag sen bär det av hem till mamma och pappa i Petberg för att äta mat med massa släktingar, och vem vet kanske en brännbollsmatch eller två!:)

Himla skoj att vara tillbaka i hemtjänsten för en dag, jag älskar alla tanter och farbröder, så härliga personligheter!:) Av en farbror fick jag både en och två kramar idag för att jag var så midsommarfin och för att jag satte mig ner med herrn på balkongen ett bra tag!:) Underbart!!

Nu har jag lunchrast och har på hittills 25min, hunnit duscha, äta lasagne och tagit bort nagellack!:) effektiv tjej dethär, nu måste jag göra något åt orkanen som verkat gått rakt genom mitt hår... så det kan gå!!

Imorrn ska jag på Brolle med IDA:)!! Awesomeness...

Ha det fint allesammans!!:)


2012-06-21
13:05:30

Jag är gode teknisk!
Idag har jag installerat en Router, jag är grymt bra! köpte den i februari men fick för mig att jag inte kunde installera den själv utan skulle gå till Kontorsteknik och be dom göra det åt mig... men jag har inte fått tummen ur och gått dit! Såå idag fixade jag det själv!:) nu har även jag kommit in på 2000-talet, trådlöst internet känns väldigt modernt! jag kommer sakna min 5meters-sladd:)


Välkommen år 2012!:)

2012-06-19
22:16:30

Zlatan <3
Zlatan gjorde mål, jag gillar Zlatan!:)

Har jobbat 12-21 på Regnbågen idag och vi har haft massor med skoj!:) Känns som Älvsbyns bästa sommarjobb, grymt bra personal, härliga barn och bra atmosfär!:) Imorgon väntar jobb 6.45-16.30 ska bli skoj men kommer nog vara gode trött imorgonbitti!:)

Nu ska jag krypa ner och se "En Ängels Tålamod", mysigt!

Peace out!


2012-06-18
22:28:26

Hej och hå!:)
Nu är jag hemma i min lägenhet, har befunnit mig i Petberg med familjen sedan i fredags! Min mamma är övertygad om att jag blir sjuk av min lägenhet(finns en tendens till mögellukt när det inte blivit vädrat) jag har som sagt varit helt utan röst men nu är den i princip tillbaka! Det låter som att jag är i målbrottet men annars fint, så imorgon ska jag jobba mitt första riktiga arbetspass på Regnbågen, ska bli spännande! hoppas på att inte göra bort mig allt för mycket:)! Börjar inte jobbar fören 12.00 så ska försöka ta tillvara på förmiddagen så gott det går!:)

Ikväll har jag varit och sett Stina spela fotboll, hon har inte spelat på hundra år pga. sin värdelösa fotled... men idag gjorde hon debut för första gången någonsin i division fyra!;D det gick bra! jag tror alvik vann med typ 6-0!!:) men bäst av allt var att stinas fula fot kändes bra!:D

Harefint allesammans! nu ska jag se slutet på kroatien-spannien!

lööve
Emma


2012-06-15
13:13:16

ingen röst... inte kul!
Jag ska ägna helgen åt att tycka synd om mig själv och att prova alla huskurer som finns mot att ha tappat rösten!
I helgen skulle jag ha jobbat på Regnbågen och har sett fram emot det grymt mkt. mina introdagar var ju supermysiga!!:) grymt frustrerande...

Nästa skift jag ska jobba är på måndag tror jag, så det gäller att vara frisk tills dess... så om någon har några tips mot att ha tappat rösten får ni  gärna höra av er!!


2012-06-12
15:02:21

Ändrade planer!:p
Jahaja så var det med dom två veckorna med sommarlov som jag hade tänkt ge mig själv;) haha Ikväll börjar jag att gå introduktion på Regnbågen(där jag ska jobba i sommar) har även intro imorgon och sen ska jag jobba min första helg redan nu till helgen!:) tror jag börjar med kväll fredag+lördag och så heldag söndag!:) Det blir nog bra dethär! Skönt att Gun från regnbågen ringde idag på förmiddagen och frågade om jag kunde gå intro ikväll, hinner man inte bli så nervös!:) Men ändå liite nervöst eftersom man inte är van stället och allt kommer vara nytt nytt nytt... jag är ju så himla inrutad på hemtjänsten och där flyter allt bara på, men förhoppningsvis känns allt lite lättare efter dom här två första introduktionsdagarna!:)

Ha det bäst!

//Emma


2012-06-10
22:12:44

Nu har det varit lite dött på bloggen...
...men ack så mycket som hänt ute i det verkliga livet!!:)

Jag har kollat när Stina gått balen, när hon tagit studenten och jag har även hämtat hem henne och Calle från båda dessa tillställningar mitt i natten, är jag världens bästa syster? Ja det är jag!:)

Jag är grymt stolt över sötStina för hon har helt grymma betyg och hon är helt fabulös!:) Faast det ligger nog i släkten;)!

Igår var det min tur att roa mig, så det blev Farmen och dans hela natten!:) Jag och Ida stod längst fram vid scenen och hoppade när MASKINEN spelade... det var utomhusscen och vi hade lera upp till knäna innan spelningen var slut!:) Jag träffade även min söta kusin Anna som var wing-man åt sin killkompis;) undrar hur det gick?:p hahaha söta söta söta...

Behöver jag säga att vi sov gott efter att ha ätit en kall hamburgare vid utgången från farmen... ahaha LOVE LIFE! jag har även klarat alla tentor det här första året, och jag har klarat dom på första försöket! Nu vet ni vart Stina fått sina fina betyg ifrån!:)

Nu blir det lite bilder från Stinas student:










2012-06-07
14:56:13

Bästa NADIA! <3


Hur stolt kan man vara över en 15-årig tjej!? så grymt klok tös ...och så sjunger hon helt fabulöst!

Love, peace and understanding!

2012-06-06
11:46:11

Nationaldagen!
Det är visst vad det är idag, jag ligger fortfarande i sängen! Hade tänkt se ett avsnitt Criminal Minds till innan jag kliver upp och hoppar i duschen...
Idag ska jag hänga med Liam, om vädret är såhär grått och blött så stannar vi nog hemma och myser medan Frida åker och sparkar boll i Piteå!:)
Mitt nationaldagsfirande blir kanske att försöka lära Liam nationalsången och så lite mys med Sofia och Nemo innan jag ska iväg på Dejt med tjejjourenbrudarna!:) Här skall det planeras för fulla muggar!

peace out!

2012-06-05
21:49:10

Systra mi och så Calle!
Ikväll har jag, mamma och pappa varit och tittat när Stina gått balen, helt galet hur fina dom var! Tänk att min lilla lillasyster tar studenten på Fredag!!! Det är crazy:) Jag ska agera chaufför både inatt från balen och på fredag när det är studentfest på Stadshotellet i Piteå!:)

Här kommer snyggingarna:

2012-06-05
10:01:57

Då var tentan gjord!
Sådärja, nu var tentan i vård vid specifika sjukdomstillstånd skriven;) det gick helt okej, tror jag kan knipa ett godkänt! Vi hade bara 40min på oss på 40frågor och när jag kommit halvvägs så råkade jag stänga ner min tenta och var tvungen börja om från början med lika lite tid kvar... Whopwhop! stressade som fan på dom sista tio men jag tror det kan ha gått:) Ha det fint! nu ska jag skjutsa Stina till Piteå för hon ska fixa Balfrillan!:) Och ikväll är det bal som gäller;) jag är även chaufför hem från balen nån gång i natt:p