smörblomman

2012-12-25
17:03:03

varm juldag.
måste ha varit närmare 40grader idag, man brände sönder i sanden och jag är snyggt röd på alla ställen som jag smörjt dåligt!:)
Är lite avis på alla som går ut på hemvändarfest i Älvsbyn i afton...
peace!

2012-12-24
12:32:02

I'm sexy and I know it ;)
Sol, varmt, saltvatten, ramlat över stenar... Allt det är komponenter till att jag är såhär jävla snygg på självaste julafton:
 
 
God jul allesammans!!!:)
 
Peace!
 
//Emma

2012-12-22
17:20:16

pannband på köpet! ;)
 
Behöver jag säga mer än att jag och Hanna har köpt nya träningskläder och att i diggar dom stenhårt!;)
 
Jag fick med mig betydligt mer än det jag har på mig på bilden hem från phuket town. Det blev även två par converse, ett till par trekvartsbyxor, ett par långa mjukisbyxor och HOSTMEDICIN!!
 
Nu ska jag sova, har varit en lång men grymt bra dag. Vi åkte till en ny strand, supermysig! solade och badade hela dagen, åkte tillbaks till hotellet och duschade+böt om. Sen bar det av till Phuket Town och Central Festival för shopping!:)
 
Imorgon blir det nog Kata Noi Beach och så marknaden vid templet här bredvid!:)
 
Ha det fint allesammans och ta hand om er på jul!:)
 
Kram Emma

2012-12-18
12:02:20

förkylningen from hell!
Inatt var jag och Klara vakna ett par timmar och vi trodde båda att vi skulle dö av förkylning! Men vi såg det positiva i det hela "Det blir liggplats hem till Sverige då"! Hoho

Min förkylning har dock blivit bättre under dagen... skönt!

Hanna kom hit till Thai nyss. Hon är som rolig hon!

Peace out!

//Emma

2012-12-16
15:42:56

äta, poolbad, äta, strandbad, sova middag, äta middag, sova...
Jag klagar icket på mina dagar. Om halsontet bara vill ge med sig och snuvan försvinna så skulle jag vara oerhört tacksam!:) Nu är klockan snart tio här i Thai-landet, jag och KG ska snart sussa för imorgonbitti hoppas i på att inte vakna med halsont för nu ska strandprommenaden få känna på svensk powerwalk!:) klockan är ställd på halv sju och jag ber till någon högre makt att jag tar mig upp...

Hoho jag älskar att jag redan ligger och planerar inför nästkommande vinter och dess drömsemester!:p

natti natti!

2012-12-16
10:58:31

Brände mig visst lite igår...
Detta är nyanserna på min fina vänsterarm idag;)

2012-12-15
16:07:20

Citronsorbet.
Är nog bland det smarrigare jag har ätit. Innan efterrätten så åt jag Biff i ostronsås med massa grönsaker, riktigt gott!
 
Nu ligger jag och klara och lyssnar på musik, snart dags att sova! Ska visst upp och power-walka imorgonbitti medan Klara springer intervaller uti mig! Tror vi satsar på strandprommenaden för finns nog risk för att gå vilse annars ;)
 
Peace!
Detta kommer vara jag imorgon efter power-walkandet!;)

2012-12-15
13:27:27

Dag ett.
Dagen har spenderats till största del på stranden, lovely!

Igårkväll när vi kom till hotellet så käkade vi middag och så gick jag och klara och la oss kring elva men tack vare lite jetlag och för mycket sovande under flygresorna så vaknade vi kring tre fyra och var vaken två tre timmar innan vi slumrade igen. Detta resulterade i sin tur i att vi försov oss och inte vaknade fören halv tio! Hoho. skönt.

Efter stranden idag så tog jag en massage här nere på hotellet, det var himla välbehövligt. Nu är min rygg utknådad och alla mina muskler likaså! ;)

Jag har redan bränt mig, såklart! Vänster arm och svanken;) hoho nådigt snygg röd nyans!!:)

Älskar semester <3

såhär blek var jag nyss... nu ska det jobbas fram thailands snyggaste bränna ;)

2012-12-14
17:29:39

framme.
och här stannar jag i fyra veckor. Är galet trött! tur det är dags att sova. imorgon väntar en dag på stranden och en kväll med plugg. Jag måste säga att jag trivs bra med tillvaron, behöver fyra luuugna veckor!!:)

2012-12-12
19:20:36

Imorgon smäller det.
Äntligen, imorgon åker jag till thailand! Ikväll är det bonde söker fru <3 och jag klarade läkemedelstentan!! BRA DAG och bra vecka har jag haft!!!:)
peace people!

2012-12-09
22:31:11

herregud.
Vi hade verkligen kul på Halloween men fyfan så vi såg ut... HAHAHA

 

2012-12-09
18:52:17

stockholmsdag
Idag har jag följt med Stina till Globen där hon hoppade in och jobbade tre timmar!:) Jag gick och kikade i affärerna och shoppade pyttelite. Sedan mötte vi upp Carls familj på NK och tog en fika, mycket trevligt! Imorgon ska jag plugga litegrann och så hoppas jag på att hinna med en sväng på stan efter det!

2012-12-08
17:54:58

go'middag
I afton är planen att det ska bli Helstekt fläskfilé, rotsaker i ugn och bearnaise eller svampsås beroende på vad de jag våldgästar föredrar. Får dock inte använda ugnen innan jag har fått en genomgång på hur den fungerar så jag ligger lågt ett tag till. Känns bra med ungdomar som jobbar, Stina och Carl får plus i kanten för det! Jag gillar inte latmaskar...

love ya'

2012-12-08
16:15:15

intressant.
Igår skrev jag två statusuppdateringar på facebook typ precis efter varandra...
 
Intressant att denna status bara fick fem gillningar:
"Älskar dessa kurshelger!!:) Underbara och kloka människor som alla är feminister, känns nästan för bra för att vara sant! ♥ Imorgon väntar passet för tjejjourerna som jag och Qinen ska hålla i... spännande!:)"
 
medan denna fick femtioelva gillningar:
"Dagen/Kvällen blev bara bättre, VG!!!! på hemtentan från helvetet... Ska sova gott nu."
 
Jag har haft en helt underbar fredag-lördag, kom ihåg att tänka normkritiskt mina vänner och acceptera era medmänniskor för vilka de är så länge de inte sysslar med rasism, antifeminism och våld!:)
 
Peace!

2012-12-05
20:48:05

packa...
Åh vilken ångest, jag vet ju att allt jag glömmer går att köpa när jag kommer fram antingen till thailand eller stockholm. Men jag vill helst inte glömma något viktigt. Sen så kom jag på att jag bara har min lilla rosa resväska här i umeå och så en bag så det är vad jag har packat i. Kommer gå som en packåsna imorgon i stan innan jag hittat Calle som jag ska få låna lägenhetsnyckeln av och sen hitta lägenheten:p Tur jag har gps på telefonen!:)
 
Ha det fint allesammans jag ska ha panik ett litet tag till innan jag går och tar en saffransbulle och ett glas julmust.
 
peace out!

2012-12-03
15:22:51

Garageplats!
Nu står min lilla pärla inne i ett garage med motorvärmare!:) Älskar att hon startade fast det var en halvmeter snö på henne och några minusgrader!:) Skönt!:)
 

2012-12-03
14:21:35

Nu ska här hämtas tagg..
Tydligen är det en sådan man behöver för att ta sig in i garaget, nu hoppas jag bara att lilla pärlan vill starta i minusgrader och utan motorvärmare!:) Annars får vi väll knuffa gullet ner i garaget!:) ska bli underbart med garage och motorvärmare+kupévärmare!:)

Ha de fint!:)

2012-12-02
21:13:18

Kyrkan
Jag vet inte vad det är men jag tycker att det är så fruktansvärt mysigt i kyrkan:) Jag tycker inte att det är så himla noga att man ska tro på gud och grejer, jag tycker man kan få mysa ändå:) Jag borde verkligen gå till kyrkan oftare!:) Kören sjöng jättefina julsånger men bäst var nog killen ALEXANDER som spelade O helga Natt på trumpet, helt fantastiskt!!! Fick rysningar...


2012-12-02
17:58:54

Från HarryPotter-mys till Kyrkdress <3
 
Efter ett klädbyte, redo för kyrkan!;)
 
 
 
 
 
 
 
 

2012-12-02
17:01:45

Gårdagen och dagen!
Gårdagen blev superbra! massa trevligt folk, spelade spel fram till tresnåret och åt massor med mat.. det räckte och blev över.

I afton 19.00 ska jag till stadskyrkan och lyssna på julmusik, ska bli mysigt!:) Var många år sedan jag var i kyrkan så tror jag ska ta på mig finklänning och finskor;)

Ha det bäst allihopen:) Jag gillar umeå!