smörblomman

2012-07-29
22:33:12

Nu är det slut på karamellerna!
Imorgon börjar jag och Ida det nyttiga livet;) Det är inge mer slisk och massor med mer träning!;)
Hej och hå beachen vintern2012 here I come!:p
natti natti, tvättid imorgonbitti 0700;)

2012-07-28
19:23:23

Fröken Eklund!
Bästa jobbfria kvällen på länge var igår med Ida i hennes fabulösa hus!:) Kvällen innehöll korvgrillning, gott te, en cykeltur till OK för att kunna synda medan vi kikade på OS-invigningen och en jäkla massa prat, några timmar till och vi hade kunnat lösa livets alla frågor... Det är mycket på gång nu i livet och vi surrade om hur skönt det var när man var liten och inte behövde ta ansvar för någonting egentligen!:) Nu är man stor och nästa sommar får IDA jobba som sjuksköterska!!!:D det är stort!! Då har jag ett helt år kvar;) hoho



2012-07-24
21:54:19

Working 9 to 5 -Det vore rena lyxen;)
Hahaha idag har jag haft ett riktigt långt arbetspass, började 10.15 och slutade kl. 21.15, men jag ska inte klaga... Emelie började före mig!;) Hahaha sen att man älskar sitt jobb gör verkligen att jag inte har något emot att börja kl. 07.00 imorgon igen!:) men men jag längtar ändå till min lediga dag på fredag!:)
Eftersom hela inlägget hittils har handlat om att jobba så kan jag ju fortsätta med att säga att jag jobbar varenda helg fram till augusti är slut! men men jag får då faktiskt skylla mig själv, för jag har tagit på mig nån extrahelg och nån extradag:p Sen är det grymt roligt att jobba på helger med!!:)

jajja bäst att krypa till kojs!

2012-07-23
21:27:17

Höll på att förblöda;)
Stod och diskade upp allt porslin som mina kära småsystrar hunnit använda medan jag var borta en vecka... åsså slant jag när jag diska kniven så hela diskvattnet blev rött;) hoho kanske lite överdrivet men ont gjorde det!

Har sett Usain Bolt dokumentären på ettan och den var fasligt bra, nu blir det Wallander för att runda av kvällen, imorgon väntar jobb 10.15-21.00 :) Lång daag men på kvällen/natten kommer mami, papi, hani och klari hem!:)

2012-07-23
15:38:03

Letat och letat...
...efter min internetdosa är vad jag gjort idag! förutom en tur till gymmet(var längesen sist) och städning här i läggan, ojoj det är kaos!

Jag hittade iallafall min bankdosa för en liten stund sedan, precis innan jag tänkte bege mig mot banken för att flirta till mig en ny dosa... Så vars var då denna lilla svart dosa?? JO det kan jag tala om, den låg så fint i en sko i hallen. Logiskt, mycket logiskt.


2012-07-22
22:59:43

Petbergsliden
Ska sova här inatt med Stina och imorgon börjar det nya livet igen;) hahaha jag hoppas även på en date med Frida och Liam;) jajja nu ska jag se klart Varg Veum innan det blir sängen!:)
Ha det fint, tänkte bara skriva att jag lever!:)

2012-07-09
23:20:07

one workday left!:)
Jag älskar verkligen mitt jobb men det ska bli grymt skönt med ÅTTA lediga dagar!:) Nu är allt som kan packas nedpackat, bara duschgrejor och så som ska slängas ner i väskan imorgonbitti... riktigt skönt att jag inte börjar fören 10.00!:) kan jag ändå sova till åtta!:)

Har haft en grymt härlig kväll i Petberg med hela familjen+Päivi, Lars-Åke, Ida-Johanna och Stinas Calle:) vi har tävlat i badminton, kubb och fotbollskubb(blev uppfunnet tidigare idag) hehe.. jag VANN i allt!;D

Jajja imorgon bär det av! tar inte med någon dator men ni kan ju alltid kika om jag lägger upp några bilder på Instagram!!;) Tror jag heter emmagrahn91, men jag är inte riktigt säker!:p hoho

Åh vad jag längtar till Sveriges finaste sommarstuga på älskade Vinteråsen!:D imorgon måste jag komma ihåg att packa ner min dosa till internetbanken, om jag bara kan komma på vart jag lagt den;)


När vi kommit hit är vi jävligt nära att vara framme!!:) Längtar...

2012-07-09
11:15:36

tja, tja bloggen!
Jahaja, här har det inte skrivits på länge! mest troligt för att jag har jobbat tio dagar i sträck och inte orkat göra något annat när jag slutat än att sova!:p men imorgon är sista arbetspasset innan åtta dagars ledighet!:) Så direkt då jag slutar imorgon kl. 20.00 så bilar jag, mamma och pappa ner till Ludvika för att mysa med faster Berit & Rune och Elisabeth och barnen:) I Ludvika stannar vi nog hela veckan ut innan det bär av till Gothia Cup och Götebork för att se Klara göra massor med snygga mål och för att kanske hinna med liiite shopping!;)
Jag vill köpa mig en bil men har kommit på att jag nog måste flyga hem onsdageftermiddag istället för att köra hem en bil om jag vill hinna se Klaras sista gruppspelsmatch!:) Men men det ska bli riktigt härligt med lite ledighet såhär mitt i sommaren!:)

Och att ha lite ensamtid med sin mor och far har ju bara tagit mig 20,5 år;) Så går det när man har tre systrar!;) hoppas på ett patkok när vi är på Vinteråsen hos Berit och Rune!:)

Ikväll är det obligatorisk närvaro i Petberg för samtliga familjemedlemmar, känns nästan som att det sker under pistolhot;) hehe men men Grillat är aldrig fel!!:)

Ha det fint!!
Jag har klippt mig och färgat utväxten!:)


såhär brun vill jag vara!:)